beursvloer goirle riel ervaringen ervaringen

 

 

 

 

 

Impressies van vorige Beursvloer bijeenkomsten

De edities van 2018 en 2019 waren zeer succesvol. Er werden in 2018 maar liefst 28 matches gemaakt. In 2019 werden dat er 35! Na de start zat er dus meteen groei in.

 

Dit moet je samen doen: Etienne Grosveld

“Het is leuk om uit te zoeken wat de mogelijkheden zijn, je kunt veel voor elkaar doen”, vertelt een enthousiaste Etienne Grosveld, eigenaar van Muziekzaak Grosveld Piano’s en Vleugels.

“Ik heb de Beursvloer als zeer plezierig ervaren.” De verbinding die tot stand kwam met Jan van Besouw heeft dan ook tot een mooi resultaat geleid. Al enige tijd staat in de foyer een piano die Grosveld beschikbaar stelde. Iedereen mag hier lekker op spelen, of je nu een virtuoos bent of beginnend. De piano is voor iedereen.

 

 

Iedere keer een gezellig weerzien: André Muller

André is secretaris van Gemengd Koor Goirle en hij is zeer goed te spreken over de Beursvloer. Na een succesvolle deelname in 2018 en 2019 is hij ook dit jaar weer van de partij.

“Wij hadden vorig jaar hulp nodig bij het aanpassen van onze statuten en het reglement”, vertelt André. “De Beursvloer leek ons de ideale gelegenheid om dit gerealiseerd te krijgen. We kwamen in contact met een notaris die dit voor ons regelde. Heel positief!” Als tegenprestatie stelde het Gemengd Koor Goirle gratis kaarten beschikbaar voor hun Kerstconcert.

 

Verbinden is erg belangrijk: Bregje van Tilborg

Ook Bregje van Tilborg van Sterk Huis is zeer enthousiast. “Ik vond het ontzettend leuk! Wij willen graag verbinden, dat is voor ons erg belangrijk”, vertelt Bregje die als leer-en werkcoach het Project ‘Sterker voor de Toekomst’ coördineert.

“Wij ondersteunen mensen met het vinden van een werkervaringsplek. We zetten niet meteen in op een reguliere baan. Het betreft mensen die veel problemen ervaren, daarom gaan we niet te snel. We starten met eenvoudige zaken zoals structuur aanbrengen in het dagelijkse leven. Dit gaat in kleine stapjes, waarbij alles wat ze behalen weer een klein succesje is.”